a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Tuesday, January 4, 2011

memory daun kari

okay,theres a lot of things dat came in and out of my head
these few days. in other words, "it's killing me lah, get lost problemsss!"
opss! before its too late, HAPPY NEW YEAR my dearest readers ;)

banyak benda aku fikir.
kalau nak di singkatkan cerita,
sampai aku pergi jumpa counselor kat kolej.
gila babi kan? pressure doh! *keluar bahasa ibunda.haha

tapi,i think its time for me to move on.
stand on my own feet.
asyik berkepit memanjang dengan awek aku tuh.
bila lagi nak rase single mingle kan? haha
bodoh. rakan karib aku lah.

time kita remaja nii lah, rakan adalah segalanya.
i bet u understand if u r in the range of 18 - 23 y/old.
betul tak?
tak? mampos kau lah.
kalau aku ye la tuu kot ;)
counselor aku sendiri cakap camtu.
bukan semua rahsia kita family tau
even kita sayang dan trust gila babi pun
theres a limit.
tp kawan kita? tiada rahsia :)
tu pun kalau kau trust kawan kau lah.
kalau kawan kau tak cerita segala kat kau
dia tak trust kau la tuu bangang. HAHA
tp ada jugak sikit sikit dy tak cite. sikit jep, kannnn :)
sbb dyorang faham situasi kita, mungkin.

dengan best fakking friend aku yang jauh nun kat teluk jb sane.
aku jadi lone ranger skrg nii
aku rindu kau lah sayang.

rindu nak tengok muka bangang kau kat student square lepas aku abes class
rindu nak leps leps ngan kau.
rindu nak makan burger abg jan takde sayur kau
rindu nak makan nasi bujang kat osman seman dengan kau
rindu nak ber-weng weng naik tokio aku
rindu nak mesra mesra manja *awww* ngan kau.haha
rindu nak buat kerja kerja kurang berfaedah dengan kau. BHAHA
rindu nak memaki hamun kau lepas bangun tidur terkejut mengejut aku
rindu nak meluah cerita cerita sensasi aku
rindu nak temporary out of service ngan kau.
rindu nak mencuci mate tengok body awek victoria secret dengan lynn
*ehh! silap orang pulak. HAHA

counselor aku suh aku terima kenyataan kau takde fang.haha
memang tak la kot.
kau da takde dekat ngan aku
nak dengar masalah timbul tenggelam aku,
nak motivate diri aku
bagi semangat sejati perwira kau tuh
suruh aku belajar macam zombie kelaparan
kau risau pasal test, quiz apatah lagi final aku.
suruh aku study jugak
walau aku dah meraung melalak mintak bantal
kau tak peduli itu semua.
kasi penampar sebijik kat muka aku yang tak berapa nak cun nih
kasi aku sedar,,
"esok kau ada ujian lah bangang! baik kau bangun sebelum aku datang"
kalau kau datang memang lagi melalak kuat aku.
baik aku bangun.

pagi pagi, kalau aku datang kelas cepat tuh.
sbb dfan kejut aku jugak.
"nurul amelya farahin binti abd.lah! kau bangun skrg!class kau pukul 8 kan! aku jirus jugak budak nih"
aku bangun, takut kena jirus.

kalau aku takde duit atau malas nak makan
"amy, kau dah makan? aku ada rm5 nih. cukuplah kita makan nasi bujang sorang rm2 minum air kosong, k?" atau, "kau taknak makan, aku pun taknak makan"
walaupun kau dari pagi tak makan lagi.

kalau aku demam panas dalam,
pening pening atau muntah muntah.
"tulah, aku suruh makan kau taknak. main hujan. shisha lagi. degil lah budak nih"
tapi kau datang jugak urut kepala aku.
follow aku pegi klinik,
dengar doctor cakap usus aku abnormal.
bantai gelak dengan the BABIes.

kes paramore lagi,
dukung aku yang berat nak mampos.
ikut aku jahit kaki sampai lah bukak jahitan

kau jaga aku :) dengan baik.
i owe u tons of great things babe.

tapi aku faham der.
aku study abes baik kat sini
kau kerja abes baik kat sana, okay?
jangan main main tau :)

senang cite,
aku rindu kau kau kau kau kau lah pukimak.haha
aku sentiasa ada masa untuk diluangkan dengan kau sayang :)
iloveyou, diffan sina binti rabu :)

*tears falling :'( rindu kau nok.
jaga diri

No comments:

follower blog ini :)