a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Sunday, October 17, 2010

cintaCINTA

Dearest readers, meet my half organs ;)

featuring amy.tuanputerii [me], dfanheartcore, yana augus, lynn, && shazz



lynn&&me[low yatt]

lynn&&me&&dfan

[okeh.kenyang pulak aq time nii.santai,tesco]

and again lynn&&me

[time nii, suara amir sedapp! mcm sirap bandung.aww~]

and yeap, again me&&lynn

[kau rasa sapa lagi hebat? HAHA]

me&&yana&&lynn [karok kemaruk. wangsawalk]


shazz&&me [kaki aku da saket.i-city]

me&&lynn&&dfan [gila foto]


dfann sahaje ;DD
[dy mmg suke buat aksi2 gelojoh nii.HAHA]

tribute buat KAU, uknowwho.
[trios, brada! haha]

cik shazz ;)
[pavi]

[rumaa arep.mutiara rini,JB]
erk,tibe tibe.hehe
buat adik arep ; jangan nakal nakal tau syg :)
muahhhhx!
okeh,sekarang aku kenalkan sorang sorang.
dfanheartcore;;
dia heartcore lah kan.
seorang gadis.
penyanyi kolej.haha
sgt independant
kadang kadang je nyusahkan aku ;)
sisterhood, cinta, dan penjaga fulltime aq
aku sangat sayang kau
oh,lupe.
treasurer group babi2.hekk ;)
yana augus;;
president group babi2
sangat chill
suara sedap
badan lawa.
tbe2 aq geli. HAKHAK
ta peduli org lain.
ikut kepala sendiri
&&one more thing
perogol bersiri siri -.-"
gila tkot ngan kau, seSUMPAH!
lynn olivv.twin;;
ada kembar byk na mati
org yg bertanggungjawab pgil aq kucing, kitten,
lulu catdog, kucing bertopengkan babi, a-mengg,
dan menyebarkannya di setiap sudut lubang yg ada -.-"
one of my partner racer terhebat aku pernah jumpa
hidup dy gila gila.ta mcm rupa
obsess pada bra berkualiti tinggi. BHAHA
suka menyakat, pastu tersekat ;)
pengaruh rakan sebaya paling ta gune sbb
cakap nasi gorng cina santai sgt sedap didunia
kena tipu oleh dia -.-"
ohh,dy secretary kami ahli group2 babi
cik shazz;;
actress paling berjaya
dimana lokasi serta waktu waktu yg dijanjikan
mampu berfungsi sebagai crying machine
kadang2 jadi gila
ngilai sorang2.HAHA
romantik pangkat jiwang
ta brape nak babi sangat
sbb kami serupa
dy hanya bole berbunyi monyet
tak lepas syarat2 kewajipan
jadi ajk jep
aku,
ahli baru saje
tabole naik pangkat atau dicalonkan
sbb tabole buat bunyi babi
kucing gedik saje mampu.
aww~meow ;)

Wednesday, October 13, 2010

vegeALERT!

maybe its a bit late.
but emm,


**she loves the umbrella so much.geez -.-" **

dear sis,
congratulations for ur convo last tuesday
am happy for you here :)
assignment menimbun and am load with the quizzes&&test.
plus,the final r just around the corner.
ta dapek che na p sana, mau ikot :(
eventhough we sometime cant get along very well
anda baran, sy cepat melenting.
we never had the chance to gather like before
anda kerja, on call and all, sy keluar saje ;)
bt there is nthg might change the fact that,
u are the best sister ever :)
ily <33




its for you :)
a piece of what i've plan to gv you actually.hee
tp okela tu.haha

A-mengg!

.THE CAT-ty amy.

p/s : pretending is the best way

pss : not lying.

KERASnya,jarihantu

weh kau kau!
aku rindu bunyi babi kau orang laah.
setiap hari, setiap saat
asal depan aku.
kau berbunyik babi.
rindu kau orang semua.
group babi babi aku
teman aku sampai mati
walaupun kau orang gelak pertama dan terakhir bunyi babi aku
aku sangat mencintai kau orang
tulus ikhlas dari jantung ke usus abnormal
kucing bertopengkan babi ini, okeh?

weh kau kau,
kenapa muncul kembali
sekian lama kau menghilang
membawa diri menjaja segala yang dijaja
kau nak jujur? silakan.
aku juga sentiasa menjadi aku, jujur dengan kau
jujur aku rindu kau
jujur aku masih ingat pada kau
jujur aku tak lupa detik bersama kau
jujur juga aku kata,
kau tak pernah jujur dengan hati kau.
bullshit kan? yeah, sebarang itu semua.

weh kau kau,
aku pernah suka kau.
PERNAH.
bukan masih.
terima kenyataan yang sedia nyata ini
cerita semestar pertama kita da lama berganjak
kita sekadar kawan sekampus.
jangan terlalu obsess dengan cara berkawan aku
aku tidak mahu sebarang komitmen pangkat v.i.p
layanan kau juga tak perlu dinaiktarafkan.
cukup setakat kawan biasa
simpan saja stock kasih sayang kau utk mereka2 yg memerlukan
tapi itu bukan aku.
aku tak mahu
kau tahu persoalan dan jawapan nya.

weh kau kau,
tenggelam timbul depan belakang aku
kanan kiri aku utara selatan timur serta barat
masih menjadi hobi kegemaran.
topik hangat
aku respect kau orang
masih setia dengan subject utama kau orang, bukan?
aku sememangnya artis pujaan kau orang.
terima kasih. tapi kau orang bukan artis aku
tak layak, mungkin.
mulut kau orang busuk.
aku tak mampu nak menahan nafsu
utk menghirup oksigen keliling kau orang
maaf, permisi saja.

weh kau kau,
aku perlu berhenti
berhenti menjaga hati kau orang
bukan mahu menyakiti
tidak terniat di hati mahupun usus abnormal aku nii
tapi, nawaitu aku hanya mahu berkawan
sekiranya aku hipokrit dengan niat abadi kau orang itu
jika aku direnovatekan, aku terpaksa.
melayan kau orang seperti sampah juga, terpaksa.
hati aku keras. keras berintikan pahit
aku tak mahu kau orang terlajak perasaan nafsu ingin tahu itu
stock sayang aku hanya limit utk seorang
dan semestinya bukan kau
maaf, tapi aku dah annoyed dengan perangai kau orang.
tergedik gedik depan aku
heyy, aku yang perempuan. bukan kau orang.
sedar tak?

weh kau kau.
aku masih aku
hanya di inventkan dengan pengetahuan baru
dunia itu kecil, pengetahuan perlu luas
percaya aku atau mereka
terpulang
hanya tuhan saja tahu
sahabat atau kawan
aku memilih sahabat.
tidak semua kawan berperangai sahabat.
dan TIADA sahabat berperangai kawan.

amytuanputerii,
kesah? tak perlu.
sememangnya tak amek tahu.

Monday, October 11, 2010

mata aku BIRU.

kau pernah kena penyepak tak?
aku pernah.
ngan bapak aku
dulu kecik kecik nakal nak mampos
sebenarnya, bukan aku lahhh.
abang abang aku
aku jadi rebutan. eh, salah.
jadi mangsa kerja 'amal' dyorang

tapi lagi saket bila kena robek jantung.
bukan guna pedang samurai segala
tp guna ayat saje

kau pandai berkata kata
bermadah segala
aku dah faham permainan rekaan nih
senang nak score bila dah tau cheat code, kan?

betul.
aku rindu kau, bekas cinta.
semoga kau berbahagia selalu and goodluck ;)

fuck everything off.
END

follower blog ini :)