a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Saturday, September 11, 2010

norAZLINwahid

kami tidak minum okeh. sebarang itu semua

entry kali ini aku buat tribute untuk rakan aku sorang nih. kesian dia. da lama ta merasa makanan lain. buat masa sekarang, favourite food dia "HATI". suka sangat kat makanan rutin harian dia tuh. tataw aku kenapa. confuse kadang kadang. dah melekat. jadi ketagihan berpanjangan. aku salute dia nih. sbb dia pandai fight. but somehow, i know deep inside her heart, the feeling inside her yang ditanam dalam dalam tuh. sakit. pedih. perit. walau strong macam mana pon. masih terasa sebatan kesakitan melampau tu. bila lama lama tahan sakit. kau tahan tahan tahan. da sampai limit pon kau masih tahan. boleh pecah. bernanah. mengalir darah. luka luka da tak macam dulu dulu. kecik kecik saje. da simpan sampai bertahun jadi besar. nak letak ubat pun da lambat. paling tak pun jadi bekas kudis. buruk. da berubat, sakit hilang. tapi perasaan dalaman tu tetap sama. degil tanaa hilang. macam gam gajah tumpah kat kasut tumit tinggi yang diperbuat drp kain. kau baru beli kat nose. nak buang tabole, sayang. baru beli kot. buruk buruk pon masih pakai. senang cite, hati mana bole buang buang.

"semua orang yang hidup bercinta pasti merasa,
:: sheerap"

aku da hidup dengan ayat tu lama da. cuma kadang kadang terasa na kasi penampar sebijik kat muka sendiri sebab buat buat lupa. mesti kau penat dengar bebelan kawan keliling kau kan. mengapa? ingat nii sampai mati babe. sebab kami SAYANG kau, alin. selamanya rakan seperjuangan ;) iloveyousayang,muahmuah! xoxo.

cheers for the spirit of love!

ps : utk bff lain aku. naty aku buat utk korang lak k? jumpe pic alin laah. hoho
pss : sabar tu kan separuh drp iman. hehe ;pp

1 comment:

alin tan said...

haha , prtnd kuat lama lama kita jadi kuat syg :)

follower blog ini :)