a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Wednesday, September 8, 2010

bi*tchPANTAI

gelak lah. happy sakan kau kan.
kau menang. yeke. aku tak heran
tak termasuk dalam list kehidupan seharian aku pon
kau dengar tak?
tak termasuk dalam list kehidupan aku
kau boleh berambus
buat menyemak isi otak aku nii
kau dan kau. sama. spesen
golongan orang orang yg ada penyakit PHD
perasaan hasad dengki
ta senang duduk tengok org lain bahagia.
suka mengganggu gugat keamanan orang lain
atau senang cite kau nii
ada symptom permanent head damage
kepala kau kasi repair sane.
ada virus yang membahayakan life org laen dlm kepala otak kau
pergi lah buat treatment cepat cepat.
kau punca kerosakan.
macam anai anai
perabot mahal mahal aku beli
kau tibai jadi rongak
agak agak uh der
kalau lapar sangat pun. beli sendiri sudaa
tapaya amek hak org lain.
hidup kau nii tade motif
kalau kau hancur kan hidup kau jep. okeh.
wa no hal der. masalahnye. kau hancur kan hidup org lain
nasib kawan aku ada
dia ingatkan aku. hidup umpama roda
kadang kadang kau kat atas
ada masanya kau kat bawah
aku admit. sekarang aku kat bawah dan kau di atas
tapi sedarlah wahai setan bertopengkan anai anai
kau akan jatuh jugak oneday.
sekarang kau happy sebab dpt hacurkan kebahagiaan org lain
satu hari nanti. kau yang menderita sebab kebahagiaan kau dirampas.

p/s : oh lupa. cerita lain pulak. utk kau bekas rakan, aku benci kau. end

No comments:

follower blog ini :)