a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Sunday, July 25, 2010

sumpah sesumpah

"eypp,jangan nakal nakal ye"
hish.kate sudaa,jangan nakal nakal
BAHAYA!
kat sini tade lampu isyarat segala
jalan straight macam kat highway sane.
speed trap dan road block tabole dijangka
kalau kau rasa selamat.selamat lah.
kalau asek kate tabole, mesti tabole selamat confirm kena cekup
confirm lah kau kena cekup
kau pernah dengar pasal law of attraction?
haa~macam tu laa der.
keputusan aku, aku teruskan perjalanan.bersama kte rempuh speed trap.

apa aku rasa?
rasa macam "ssssss~haaaa" sambil tutup mata dan bukak balek tanda puas
lembut.sedap.bahagia.teruja.berdebar.hot dan spicy bak kate pakcik kentucky fc.
macam kau na naik roller coaster.takut tapi na jugak rasa
perasaan tu dupdapdupdap.da naek *clickclick*
turun jep ada orang da amek gambar rupanya
"nak lagi!nak lagi!"
sebab suka orang amek gambar kau
eh, bukan.lain sikit perasaan dy.makin membuak buak na taw adegan seterusnya
haa! macam tengok cite sinetron indon.even kau geram tgk jalan cite dy
still na tengok sampai abes episode ke bape ratus belas tah.
hmm.yeke? lebih kurang la kot.
sbnanye, "ta dapat na diungkap ngan kata kata"
itu paling tepat.titik noktah

kau pernah tengok orang stare muka kau sambil tenggek muka dy atas tangan
non stop tengok muka kau macam bas ekspress konsortium
even bas tu pun ada buat pit-stop.masa rehat da sampai
dy ta.bukan stop and stare da.stare sahaja.
baby cinta aku pernah kena.kesian dy.berani dy buat baby aku rimas.
ciss!siap kau.

aku na siapkan assignment aku yang tgal ciput nii.esok kena present
buat muka tebal depan rakan rakan
aku rindu kau la drug
.end.

No comments:

follower blog ini :)