a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Tuesday, July 13, 2010

puaskah?


random
besties sampai matikah?

si busuk tengik


yana poco poco. dan si masam

kembang dan kempis

pagi pagi terpacak depan kolej.lambat 15minit.aduh! tengok jadual. class kat mana. cr4.1 class marketing. bosan. lecturer baik tapi baik sangat puncanya. terasa na lambatkan jalan. pelan pelan kayuh. melenggang minah kebaya hitam merah jalan na pergi kelas. masuk class. ngantuk. dengar lecturer membebel pasal faktor faktor yang mempengaruhi blablabla. salin nota. tanya orang sebelah kanan apa lecturer terangkan. ta faham sangat. tanya orang sebelah kiri. dia kata dia pun ta faham. baca sendiri kat rumah nanty.menguap. masalah. budak budak zaman sekarang. walaupun musim world cup da habis atas tilikan sotong kurita yang mungkin lepas ni ramai anak anak remaja terpesong akidah pergi cari sotong na tilik nasib. tapi masih jugak ta habis habis musim student mengantuk dalam kelas sebab memang tabole tidur sampai lewat pagi. yelah. aku lah tu. bukan kau. perasan lah kau.

dah dah,
budak zaman sekarang ke budak zaman purba kala ke. tade beza.

semua pernah terasa na memberontak. apsal cakap pasal memberontak pulak ni? ta cakap aku na memberontak pun. saje mengisi masa lapang buat kerja gile.

kawan aku kate jangan kacau. nanti dia hebah pasal kau tergila gilakan dia. habis rosak nama kau. satu kolej dia kecoh. kau na kena macam dulu ke? yeke? name tag aku lawa lagi la. kalau rosak pergi buat baru jep, apeadehal.
bngok. aku kata jangan kacau. jangan kacau. DEGIL!

ha ha ha, meh sini kau. kita tengok siapa lawan kau. pergi ta pergi en? heh. memang. aku cabar ego kau. ego kau tinggi sangat bukan? derhh--

No comments:

follower blog ini :)