a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Wednesday, July 7, 2010

my DNA says, imissyoutoo.

aku ta tau kenapa aku terasa hati aku dupdapdupdap semalam.selalunya kalau hati aku ta tenteram ada something yang akan jadi.aku jadi nervous semacam.ta boleh duduk diam.aku perah otak pikir na buat ape petang2 camni.dengan kete tokio kesayangan aku tu masuk wad sebab tuanputerii dy nii ta reti na tengok meter temperature kat mane.ta pasal2 kat flyover depan hotel flamingo, mrr2, fast lane sane, hari sabtu sempena na pergi tolong aunty yana jage event, bf kesayangan aku tu enjin dy mati tabole start tengah2 jalan.adoii! malu la derr -.-" da la aku sorang2.pastu sebelum enjin mati tu, sempat lak aku potong mamat2 yang sweet2 sampai abes air liur basi dyorang.dengan berlagaknye aku potong dyorang sbb malas na layan.tibe2 aku kene balek da.dyorang potong aku sambil minx nmbor tepon.bukan na tolong.cett! tadela.dyorang mmg na tolong pon.siap na benty da.tp kete blakang dy da hon2.ta jadi na benty.lagi pon, aku cakap ta payah.sbb ade orang na datang da *buat buat on phone.padahal aku ta tau na minx tolong sape.nasib baek ade yana && adik dy,afwan.bf aku dihantar ke bengkel kat bkt antarabngse sane.jauh ta? tade la.mne jauh sangat cheras ngan b.a pon.yeke?haha

ehh, copcop.

aku na cite pasal semalam kan? cite pasal tokio pulak.tu laa dann,ko igt ko sorang boleh citeer pasal NINJA ko? TOKIO aku pon hebat tau.hehe okeoke.so, petang tu ape yang otak aku bole pikir cume setakat "jom tido!" qada' tidur yang lepas2.mane tak nye? malam tgk bola sampai pagi.pukul 7 da kena bangun.straight da aku bangun pagi sebab sabtu ahad aritu aku keje *tolong aunty yana jage event.then, class da start da kan? nii schedule aku.

isnin : 8am - 10am, class account *pagi2 da ngadap debit credit -.-"
10am - 12pm, class marketing.
12pm - 2pm, class bel aka english subject.
3pm - 5pm, class tax

selasa : 8am - 10am, class marketing.
10am - 12pm, class maf aka costing
3pm - 5pm, class account
*da la gap jauh dari 12 sampai 3 tu.ngadap account pulak petang2.ngantuk wehh -.-"

rabu : 10am - 12pm, class bel.
12pm - 2 pm, class tax.
3pm - 5pm, class law * ngadap law petang2.confirm tidur dlm kuliah.haha

khamis : 8am - 10am, class maf
10am - 12pm, class law
12pm - 2pm, class bel.

yang best pasal jadual class aku nii satu jep.
sebab nye, jumaat aku tade class langsung.yeyy!!
tapi yang ta syok nyee, setiap hari kecuali hari rabu*favv day aku. yang lain sume kene terpacak kat kolej pukul8 pagi.na tanaa kena jugak paksa diri.aku na kalahkan arep aka blood aku.dy hebat :DD tentulaa.blood aku sume hebat2 :))

petang aku tidur.sampai masa, aku bangun.kemas2 bilik.iron baju kurung utk esoknye class.basuh baju.last last,aku duk diam atas katil bukak lagu.ade lagu aku nyanyi kuat kuat.ade lagu aku nyanyi slow2 *sbb lupe lirik.hekk lepastu ada gak yang wat aku senyum sorang2.ade yang datang rindu tibe2.nanges tibe2.pelik tibe2.macam macam la condition aku semalam.jadi ta tentu arah.sampai kawan kawan housemate aku tegur.kenapa dyorang tgk aku macam da laen.da suke termenung 24jam.duduk bilik wat hal sendiri.aku pon ta perasan.bile tah aku termenung 24jam.aku tidur da tolak 6jam bile lak jadi 24jam kalau tolak tu tolak nii,kan? tu sekadar kiasan jep laa.maksud nye, aku da jarang leps leps *lepak2 bebual gossip ngan dyorang.

aku pon tataw kenapa.tapi apa yang aku na sampaikan.semalam aku memang bosan tahap dewa langit ke-43.roomate aku balik kerja pukul 1 lebih.dyorang sampai rumah jep.aku terus suh siap2 na pergi alim,makan.holland lawan uruguay.aku ta minat na tgk pon.pergi sbb na isi perut aku yang kosong nii.sampai jep mee hoon grg tauhu lebih letak sambal aku depan mata,,

tibe tibe.handphone aku bunyi mainan itik kena picit.msg tone aku.
ade msg masuk.

sender : maxis user.
msg dy rahsia.tapi ada kena mengena ngan lagu nii. lepastu aku hilang selera makan da.tapau balik rumah.
siram bantal busuk aku siket.last last aku tertidur.mee 2 esok nye da basi.bgun pagi tadi mate aku saket2.adoii.aku lemah lagi ke?? hmmph~



p/s : sy minx maaf..itu yang terbaik...
untuk awk ta saket lagi.

1 comment:

iphud said...

wekekeke salam knal ... visit me yah Paimen ngenet gratis

follower blog ini :)