a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Monday, July 19, 2010

kiteretsu,tinju sakan.

bandung nama diberi.
tapi bila minx sirap bandung atau mee bandung,
confirm muka blurr jep kau dapat.
baik minx gurame ke apokat ke.
kau pergi jauh2 minx benda yang da ada kat malaysia buat apa?
na mee bandung,pergi muar.sedap.
na sirap bandung suruh arep buat.hingga menjilat jari derr.haha

selama 3hari beta pergi social visit kat bandung nun
memang ta puas.tapi puas.huh?paham?taperlu paham.
baca jep.paham?okay.teruskan.

muka muka manusia kat sana ta same dengan yang merempuh masuk
negara kita nii.rase macam aku pergi salah negara jep.
tapi tengok passport aku,betul. bandung,INDONESIA.
pelik.
aku scan lagi manusia sekeliling.
tengok di sebalik pokok pokok
mana lah tau ada camera tersembunyi ke kan?
sebab terasa macam dalam sinetron pulak.
awek cun cun.cowok ganteng2.culture shock aku kejap.

tapi yang paling menghentam jiwa aku nii
bila tengok rumah rumah kat sane
beza dy macam langit ke-7 sampai nun jauh kedalam kerak bumi sane.
eh?yeke?bole la.kalau kaya,kaya sangat!
kalau miskin,miskin sangat.sedih derr.

dan yang paling aku menyampah kat sane,
jalan raya dia paling adventure.
macam jalan atas bulan.
beza cuma taperlu pakai gas oksigen.
penat.masuk kedai nii,keluar kedai sane.
masuk tangan kosong,keluar tangan penuh.
belum tukar rase siket,da tukar aku jadi juatawan sekelip mata.
da penat sangat,boleh pergi berurut.saket derr!
sambil dia urut,sambil meleleh air mata aku.
nasib baek setiap satu ada tv.bole aku cover.
konon konon tengok sinetron versi hindustan.

aku da lapar.na pergi makan.sy lapaa sy lapaa sy lapaa.
sekian.

1 comment:

zakwan said...

amy...!!! name aku tercatit dlm blog ko ke bandung kali ni.. yeay.. even aku x smpai bndung, tp aku dan sirap bndung mmg x dpt dipisahkan la.. hehehe.. nice trip amy..!!!

follower blog ini :)