a story to tell :'((

(A girl and guy were speeding over 100 mph on a motorcycle)
Girl: Slow
down. Im scared.
Guy: No this is fun.
Girl: No its not. Please, its to scary!
Guy: Then tell me you love me.
Girl: Fine, I love you. Slow down!
Guy: Now give me a BIG hug.
(Girl hugs him)
Guy: Can u take my helmet off and put it on? Its bugging me.

In the paper the next day: A motorcycle had crashed into a building because of break failure. Two people were on the motorcycle, but only one survived.
The truth was that halfway down the road, the guy realized that his brakes broke, but he didn't want to let the girl know. Instead, he had her say she loved him, felt her hug one last time, then had her wear his helmet so she would live even though it meant he would die.

Wednesday, January 7, 2009

adventureKU && kegilaanWARNAwarni

yeah.my nite in kl.new year paling happening plus pening pening malam tu.haha ;DD kegilaan masing masing maken terserlah dan semakin menjadi jadi.dat nite kami yg terdiri daripada amy,feera,awin,hajar,sheyda,bf awin[irfan],macikk nn mah.ngee~:))


nh kat klcc da.duk kat longgokan mat en&&mina mina en sekalian.haa~;DD




dengan keberanian yang ade.ktorang fly~ostel.yeay.best maen terbang terbang nihh.haha ;DD tapi sbenarnye.ta plan pon na fly.just plan na g jalan2 kat bb n yg sewaktu dgnnye.tapi tersasar pulak haluan hidup dat tyme.hehe ;pp dengan rengetan anak kecil yg dberi nme amy[bby :))] nak tgk fireworks~mreke pon bersatu hati untuk memanjangkan waktu keluar asrama.haha ;DD so,ktorg gerak g klcc.yang sudah pastinye penuh dengan mat en&&mina en sekalian.kami tetap teguh pendirian kami demi princess kecil ini.haha ;DD[prasan ta bole blah].ktorang jalan dari ostel ke esso bawah.g isi minyak penuh penuh dalam perut.pas2 jalan g stesen LRT pandan jaya.yg sentiase mnjadi arah tujuan kami klaw da bosan.haa~:DD yee ah.pas2 leh g mne mne en :))


dalam LRT.kereta kude ku.haha ;pp


then dari situ ktorg g la merayap kat ts.kjap jep.amek amek pitcha yg mmg da jd hobi kegilaan kami.amek pitcha dengan pokok sakura yg tetibe tumbuh kat tngah tngah ts tu.hee~;pp then kami meneruskan perjalanan kami ke bb dan seterusnya g klcc.amy klaw da pgg duet byk byk nihh mcm2 na bli.haa~g bli lampu lampu kat kepale.mcm telinga mickey mouse :)) dulu tyme merdeka day amy bli lampu lampu kat leher :DD then dapat la stu port yg agak best.tapi lelame kami di kelilingi oleh kaum kaum en nihh.di sbbkn hajar ni allergy sket kat kaum nihh.nn amy yg ad penyakit ta lehh duk lelame sbb t bole jd gile tuhh.kami pon gerak lah g carik port laen.tyme tu laa,ktorang g tawaf satu kolam dpan klcc tuh.pas2 nmpak la air pancut dy tuka tuka kalew :)) canteqq.bak kate feera : kite kne buat latihan dulu sblom g haji t.ngee~;pp pas2 da ta dpt port port kat depan kolam sebab telah dicontrol sepenuh penuhnye dan seketat ketat nye oleh kaum itu.maka kami pon amek la port kat blkang.cm ta kesa sgtt sbb ta de pokok na halang ktorg tgk bunga api :)) tp tyme tepat kol 00:00am ktorg bangun aa.smbil countdown.tetbe dari kolam yg ad btol btol blkg ktorg kua warna warni yg canteq!amy pon jerit : fireworks!! dgn muke berseri seri.haha :DD

nih kat ts :)) ade bunge sakura.canteq~pinkkkk

lpas tu da abes tgk bunge api. its tyme to go back to the hostel :))

aween nn bf dy[irfan] jd pilot&&co-pilot untuk cari jalan pulang ke pangkal jalan.haha ;pp jalan pnye jalan pnye jalan.mcm mcm la jenis manusia yg ktorang jmpe. yang encem,yg cute,yg mabuk,yg fotogedik,yg sexy, yg mcm mcm yg la.haa~rpe rpe nye ktorg sesat aa~aderh.ngeng tol pilot nihh.then,amy ngan feera take over tunjuk jalan ke jalan yg benar.haha :DD akhirnya smpai jue ke LRT hang tuah.tu pon selepas beberapa jam sesat.haha ;pp

tyme sesat tuhh ktorg rase cam da tawaf satu klcc tuh da.pnatt sgtsgt.ta tpu aa.pas2 jmpe pokok christmas lak.haha ;DD

ho ho ho~merry x'mas ;DD

pastu lalu kat bb baleq then,smapai la kat LRT.

da smpai pandan jaya lak.kne jalan kaki g balek ostel lk.sbb teksi teksi yg sgtt melampau mncekik dri masing masing.pas2 g mam kat abc maideen dlu.

dat tyme da kol 3 kott.pastu ktorg g cc sbb amy ad instinct mengatekan pak guard cnfirm ta ksi masok da.pas2 one of my fren aket lak.so,amy ngn hajar anta dy g ospital ampang dgn bantuan kenderaan dari paeh ;)) tq~ pas2 dyorg kate da odw balek ostel.so,ktorg tros aa nek taxi balek ostel.smpai sane.yuppp~btol amy ckp.cnfirm ta lehh masok nye.agak lame gak aa ktorg m'protes dgn buat bising kat depan pagar uhh.last last amy yg sengal tp comel nihh pon bgun sbb da ta tahan nyamuk makin seronok bersuka ria smbut new yaer kat situ en.ajak dyorg wat keje jahat dgn memanjat dan melalui lubang yg ade untuk masok dlam uhh.d'sbbkn moto bff aween knfem2 ta muat dan ta larat nk panjat gate uhh.dy ngn aween overnite kat bawah balek.g dating aa tuh.kre kemenangan di tgn kami aa dat tyme.skali smpai kat uma.lpe yang aween pgg kunci uma!ciscis~tp dgn kepakaran m'buka pintu tnpe kunci oleh feera.dy berjaya m'buke pintu tu utk ktorg.[pdahal pintu tu mmg da ta btol da.haha ;DD]

pas2 lpe ag yg pintu bilek juge kuncinye pade aween.aderh~last2seb bek amy ad skill m'buke pintu dgn m'gnekan kad.haha ;DD

evil gle ktorg nih.muahaha ;DD then last skali.ktorg tdoooo~:)) abesh.

No comments:

follower blog ini :)